Jaarlijks wordt er een zomercompetitie georganiseerd voor de ruiters en menners van PSV de Burcht. De zomercompetitie wordt gehouden op het terrein van Gerard Ruiter in Rutten. Op dit prachtige terrein is het mogelijk om zes avonden een ander parcours te rijden, daarvan gebruik te maken van water en hoogteverschil. De zomercompetitie wordt verreden als minimarathon en zal hierom ook volgens de KNHS-reglementen worden verreden. Ook dit jaar is Otter Tuinhuizen, bereid gevonden om deze competitie te sponsoren.

Jaarlijks rijden er zo’n 30 verschillende combinaties mee, paarden, pony’s zowel onder het zadel als in het enkel- dubbel- en langspan. Opgeven hiervoor kan via het activiteitenformulier.

De competitie zal dit jaar plaatsvinden op 11 en 25 april,  9 en 23 mei, 6 en 20 juni.

Reglementen:

KNHS Algemeen Wedstrijdreglement 2016