Jaarlijks wordt er een zomercompetitie georganiseerd voor de ruiters en menners van PSV de Burcht. De zomercompetitie wordt gehouden op het terrein van Gerard Ruiter in Rutten. Op dit prachtige terrein is het mogelijk om zes avonden een ander parcours te rijden, daarvan gebruik te maken van water en hoogteverschil. De zomercompetitie wordt verreden als minimarathon en zal hierom ook volgens de KNHS-reglementen worden verreden.

Jaarlijks rijden er zo’n 30 verschillende combinaties mee, paarden, pony’s zowel onder het zadel als in het enkel- dubbel- en langspan. Opgeven hiervoor kan via het activiteitenformulier.

De competitie zal dit jaar plaatsvinden op 10 en 24 april, 8 en 22 mei en 5 en 19 juni.

Reglementen:

KNHS Algemeen Wedstrijdreglement 2016