7 mei:
Op het outdoor springconcours in Staphorst kwam Isabella Ruardy van start met haar pony’s. In het 70 cm kwam ze van start met pony Bella. In het eerste parcours reed ze foutloos en kreeg ze 75 punten voor stijl. Ook in het tweede parcours bleef ze foutloos en zette ze een snelle tijd op de klok. Beide rondjes waren goed voor een mooie 2e prijs. Daarna ging ze van start met pony Olga in het 80 cm springen, in het tweede parcours wist ze een snelle foutloze rit neer te zetten met als resultaat een mooie 1e prijs!

Britt Ballast kwam met haar paarden van start op Urk in de B dressuur een 2e prijs in de tweede proef met 197 punten met Hylke fan ‘e Roordadaam (v. Jehannes 484) en in de M1 dressuur twee keer een 1e prijs met 195,5 en 190 punten met Dautsen (v. Hette 481).

30 april:
Isabella Ruardy kwam van start in Dokkum met haar pony Bella in de 70 cm, eerste parcours wist ze met een stijl van 73 een 2e prijs te behalen en de tweede parcours wist ze met een stijl van 75,5 een 1e prijs mee te nemen naar huis.
23 april:
Tijdens de eerste kringwedstrijd in Koudum kwam Isabella Ruardy van start in de 80 cm met haar pony Olga beide parcoursen wist ze een 2e prijs mee naar huis te nemen.
16 april:
Tijdens de minimarathon bij Stal Chardon in Jorwerd kwamen meerdere leden van menvereniging de Burcht van start. Romke Winkel wist met zijn pony Royaal de Knip de 1e prijs te behalen in de klasse enkelspan pony daarnaast kwam de familie Ruardy van start Femmy Ruardy  behaalde met haar pony Veralinda van Nuova een 2e prijs in de klasse enkelspan pony,  Isabella Ruardy starte met haar pony Bella in de klasse enkelspan pony’s en bemachtigde een 4e plek, Nathalie Ruardy kwam van start met haar dubbelspan pony’s Donald en Zorro en wist een 4e plek te bemachtigen ook Rianne van der Tuin kwam van start met haar paard Max, ze zette bij de enkelspan paarden de snelste tijd neer en daarmee behaalde ze een 1e prijs, Iris Helder wist met haar paard Bandito een 3e prijs bij de enkelspan paarden mee te nemen naar huis.

Britt Ballast kwam met haar paarden van start in Emmeloord met Jelle scoorde ze een 2e prijs in de Z1.

In Nijkerkerveen kwam Sonja van der Berg van start met Kind of Special wist ze in de klasse 1.10 een 4e prijs te halen, Shanna Visser wist met haar paard Cassira in de klasse 1.10 een 8e prijs te behalen.

19 Maart:
Tijdens de dressuur wedstrijd in Urk kwam Britt Ballast met haar paarden van start met Dautsen wist ze een 2e prijs in de M1 te behalen.

Bij Jumping Tolbert kwam Sonja van de Berg met haar paard Kind of Special en wist een 2e prijs mee naar huis te nemen.

12 Maart:
Met de noordelijke kampioenschappen in Sonnega mocht Nathalie Ruardy met Veralinda van Nuova van start in de Vaardigheid klasse L pony’s en wist 2x een foutloze ronde neer te zetten en wist hiermee reserve kampioen te worden in de klasse L enkelspan pony’s, later was de beurt aan het dubbelspan Roosje en Zorro en wist ook daarmee de titel reserve kampioen klasse L dubbelspan pony’s te bemachtigen.

6 Maart:
Tijdens het springconcours in Sonnega kwam Isabella Ruardy van start met haar pony Bella in de B, in de eerste ronde wisten ze samen een 3e prijs te behalen, later de dag mocht ze Olga starten in de L en wist in de 1e ronde een 2e prijs te behalen.

5 Maart:
In Vinkega kwam Mandy Bijland van start in de klasse L1 en wist met haar paard Fabio een 1e prijs te bemachtigen, Britt Ballast kwam van start met Jelle en wist een mooie 3e prijs in de Z1 te bemachtigen.

In Oldebroek kwam Sanne-Mayke van Dunsbergen van start met haar pony Freedom Pit, in de klasse L enkelspan pony wist ze met 200 punten een 1e prijs te behalen en in de klasse M wist ze ook een 1e prijs te behalen met 176 punten.

20 Februari:
Tijdens de regiokampioenschappen in Harich wist Sonja van der Berg met haar paard Helios Velvet een 3e prijs in de klasse ZZ te bemachtigen.

19 Februari:
Met de minimarathon in Heeten kwam de familie Ruardy van start, Nathalie Ruardy wist met haar dubbelspan pony’s Donald en Zorro 2 foutloze parkoersen te rijden met een snelle tijd op de klok die goed was voor een 2e prijs. Femmy Ruardy kwam met haar pony Veralinda van Nuova van start en wist ook 2 nette rondes te rijden met snelle tijden op de klok wat goed was voor een 1e prijs bij de enkelspan pony’s, ook kwam Isabella Ruardy van start met haar pony Bella deze wisten ook 2 nette rondjes te rijden en was goed om ook een 1e prijs te behalen bij de jeugd.

In IJsselmuiden kwam Sanne-Mayke van Dunsbergen van start met haar pony Freedom Pit en wist een 2e prijs mee naar huis te nemen.

11 Februari:
In Exloo wist Sonja van der Berg met Karsten in de klasse 1.30 een 2e prijs mee na huis te nemen.