21 juli:
Op het concours in Oldebroek reed Sanne-Mayke van Dunsbergen met haar enkelspan pony Freedom Pit in de klasse B dressuur en behaalde zij een mooie 3e prijs! Ook Siebrand Haagsma reed met zijn enkelspan paard in de klasse B dressuur naar een mooie 2e prijs!

17 juli:
Op de noordelijke districtkampioenschappen reed Femmy Ruardy met haar pony Veralinda van Nuova in de klasse L enkelspan pony in de vaardigheid, ze bleef foutloos in het basis parcours en zette een hele snelle barrage tijd neer met als resultaat Noordelijk kampioen! En hiermee behaalde ze een ticket voor het NK! Ook Isabella Ruardy reed mee met haar enkelspan pony Bella ze werd 8e en hiermee kreeg ze ook een ticket voor het NK.

3 juli:
Tijdens de dressuur/vaardigheid wedstrijd in IJsselmuiden reed Femmy Ruardy met haar pony Veralinda van Nuova in de klasse L enkelspan pony in de vaardigheid werd ze het tweede parcours 1e! Ook Nathalie Ruardy reed mee met haar pony’s Roosje en Zorro, ze werd in de vaardigheid klasse L dubbelspan pony’s twee keer 1e!