Naast de reguliere lessen organiseert PSV de Burcht voor haar leden ook verschillende bloklessen. Voor deze bloklessen moet je in het bezit zijn van een eigen paard. Deze bloklessen worden door verschillende instructeurs gegeven, waardoor je een telkens een nieuwe instructeur kunt ervaren en binnen de lessen ook nieuwe informatie en tips kan krijgen.

Bloklessen zullen enkel doorgang vinden wanneer er voldoende animo is. Wanneer er onvoldoende animo is zal er gekeken worden voor een andere oplossing. Wanneer je een keer niet kunt komen, is het mogelijk om iemand te laten invallen. 

Voor niet PSV de Burcht leden is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan de verschillende lessen, de kosten hiervan zijn iets hoger. Wel is een aantoonbaar KNHS-lidmaatschap verplicht. 

Bloklessen 2022/2023

Vanaf 12 oktober starten we met de men lessen deze worden gegeven door Jikke Tange en de lessen vinden om de week plaats. Zie onze agenda voor datums. Wil jij ook nog mee lessen? Kom gerust een keer kijken of meld je aan via onderstaande mailadres. 

Meer informatie? Mail dan naar acmvdeburcht@gmail.com