De marathoncommissie organiseert ieder jaar de marathon en de bijbehorende snertrit. Voor KNHS-leden en sponsoren van de marathon.

De jaarlijkse marathon wordt georganiseerd in het prachtige Kuinderbos. Ieder jaar op nieuw komen er weer ruim 100 paarden langs de start en finish. Voor dit jaar zal de marathon verreden worden op 10 september

Voor alle vrijwilligers en sponsoren wordt in oktober of november de snertrit georganiseerd, later wordt de exacte datum hiervan vastgesteld.

Het vanaf heden mogelijk, om u op te geven doormiddel van het opgaveformulier, heeft u zich via het AC-formulier al opgegeven? Dit is geen volledige inschrijving, u heeft alleen voorrang bij u opgave. Om deel te nemen dient u lid te zijn van de KNHS. Een startpas en/of lidmaatschap bij PSV de Burcht is niet noodzakelijk voor deelname.

Kunt u niet meerijden, maar wilt u wel aan dit prachtige meewerken? Geeft u zich dan op als vrijwilliger!

Blijf op de hoogte van nieuwtjes over de marathon Kuinderbos via Facebook!facebook button