Ieder jaar organiseert PSV de Burcht voor haar ruiters een fantastische strandrit in Lemmer. De rit is voor eenieder toegankelijk doordat er in drie verschillende groepen wordt gereden. Deze groepen zijn ingedeeld op verschil in niveau, zodat eenieder kan genieten van een prachtige ervaring. Na afloop is er voor iedereen wat lekkers!

De groene groep, dit is een groep waarin jonge paarden en onervaren ruiters welkom zijn. Dit is een groep met maximaal 10 deelnemers, waaronder 1 of 2 ervaren ruiters op rustige paarden om de groep te begeleiden.
De volwassen groep, dit is een groep waarin ervaren ruiters rijden, ze willen wel even crossen.. maar voornamelijk op een rustige manier genieten van de tijd op het strand.

De reguliere groep, dit is de groep waar het ooit allemaal mee begonnen is. Een uur lang vol gas over het strand, zwemmen en racen door het water. Een groep met ervaren ruiters welke van uitdaging houden!

Dit jaar zal de strandrit op 23 april verreden worden, de kosten voor deelname zijn €2,50 per groep. De volwassen- en reguliere groep zullen een uur over het strand rijden, voor de groene groep is dit een half uur.