Voor de leden van De Burcht worden er springlessen georganiseerd in blokken van 4 lessen.

Voorgaande jaren was er altijd een reguliere springles, maar de animo voor deze lessen liep erg terug. Daarom worden er nu bloklessen gegeven van vier lessen. We hopen dat meer leden interesse krijgen om een sprongetje te maken, omdat je niet meteen vastzit aan een hele serie lessen. De springlessen worden gegeven door verschillende instructeurs. Elk blok heeft weer een andere instructeur. Daardoor is de locatie van deze lessen ook telkens weer anders. De lessen worden georganiseerd voor leden die in bezit zijn van een eigen paard en naar de locatie kunnen reizen waar de lessen worden gegeven. De lessen zijn voor alle niveaus toegankelijk. Er wordt gereden in groepsverband met vier ruiters per les.

Springlessen 2018

Blok 1:
Datum: 31 juli, 14 en 28 augustus (11 september reservedatum)
Dag/tijd: Dinsdagavond vanaf 19:00 uur
Kosten:  €80,- voor privelessen, groepslessen €30,-
Groepsindeling: Prive of met 3 personen
Lesduur: 45 minuten
Locatie: Pilotenweg 14, Emmeloord

Instructie: Gerard Vermunt
Verplicht: Dragen van een cap

Meer informatie, of opgeven? Mail dan naar crmvdeburcht@gmail.com