Voor de leden van De Burcht worden er algemene menlessen georganiseerd. In drie periodes: april – juli, september-december en januari-maart. Tijdens deze lessen komen de basisvaardigheden aanbod.

De lessen worden georganiseerd voor leden die in bezit zijn van een eigen paard en welke naar de locatie kunnen reizen waar de lessen worden gegeven. De lessen zijn voor alle niveaus toegankelijk. Er wordt gereden in groepsverband met drie menners per les. De lessen duren driekwartier en worden gegeven op Stal Weemstra te Ossenzijl.

Reguliere menlessen 2018

Outdoorlessen:
Datum: 20 maart, 3 en 17 april, 8 mei, 12 en 26 juni, en 10 juli (17 juli reserve datum)
Dag/tijd: Dinsdagavond vanaf 19:00 uur
Kosten: €87,50
Groepsindeling: maximaal 3 combinaties
Lesduur: 45 minuten
Locatie: Stal Weemstra, te Ossenzijl

Instructie: Marijke Meeuwissen
Verplicht: Dragen van een cap

Indoorlessen:
Datum: 16, 23, 30 oktober, 6, 13, 20, 27 november, 4, 11 en 18 december ( 5 januari reserve datum)
Dag/tijd: Dinsdagavond vanaf 19:00 uur.

Kosten:  €125,-
Groepsindeling: maximaal 3 combinaties
Lesduur: 45 minuten

Locatie: Stal Weemstra, te Ossenzijl