Voor de leden van De Burcht worden er algemene menlessen georganiseerd. In drie periodes: april – juli, september-december en januari-maart. Tijdens deze lessen komen de basisvaardigheden aanbod.

De lessen worden georganiseerd voor leden die in bezit zijn van een eigen paard en welke naar de locatie kunnen reizen waar de lessen worden gegeven. De lessen zijn voor alle niveaus toegankelijk. Er wordt gereden in groepsverband met drie menners per les. De lessen duren driekwartier en worden gegeven op Stal Weemstra te Ossenzijl. De lessen worden op dit moment gegeven door Marijke Meeuwissen.

Marijke Meeuwissen is een gediplomeerd instructrice en bekende naam binnen de wereld van de mendsport. Ze heeft meerdere paarden tot hoog niveau opgeleid zowel op het gebied van de dressuur als de vaardigheid en marathon.

Menlessen 2017

Periode 2: april-juni
Kosten: 14 euro per les

Dag/Tijd: dinsdagavond 19030 – 22.00 uur