Voor de leden van De Burcht worden er lessen georganiseerd met de nadruk op dressuur in drie periodes: april – juli, september-december en januari-maart.

De lessen worden georganiseerd voor leden die in bezit zijn van een eigen paard en naar de locatie kunnen reizen waar de lessen worden gegeven. De lessen zijn voor alle niveaus toegankelijk. Er wordt gereden in groepsverband met vier ruiters per les. De lessen duren driekwartier en worden gegeven op de Manege NOP te Bant. Er wordt afhankelijk van het weer gebruik gemaakt van de buitenbak of de binnenbak van de accommodatie. De lessen worden op dit moment gegeven door Petra Zeelen.

Petra Zeelen is een gediplomeerd instructrice. Zij geeft verschillende trainingen, clinics en lessen in Nederland, maar ook in het buitenland. Zij heeft meerdere paarden naar het Z gereden en rijdt op dit moment met de Friese hengst Date 477 in het Z2.

Dressuurlessen 2017

Periode 2: 5 april t/m 12 juli
Kosten: 80 euro

Dag/Tijd: woensdagavond 19.30 – 21.00 uur