Voor de leden van De Burcht worden er lessen georganiseerd met de nadruk op dressuur in drie periodes: april – juli, september-december en januari-maart.
Wel KNHS lid maar geen lid van de vereniging? Geen probleem. Je kunt ook mee doen aan de lessen, je betaald dan iets meer voor de les.

De lessen worden georganiseerd voor leden die in bezit zijn van een eigen paard en naar de locatie kunnen reizen waar de lessen worden gegeven. De lessen zijn voor alle niveaus toegankelijk. Je kunt je opgeven voor het hele blok of slechts een aantal lessen (Mits qua indeling mogelijk.)
De lessen worden gegeven bij pensionstal de Vries in Bantega. Er wordt afhankelijk van het weer gebruik gemaakt van de buitenbak of de binnenbak van de accommodatie.

Reguliere lessen

Kwartaal 1:
Datum: 26 feb, 11 maart, 1 april, 22 april, 6 mei, 27 mei
Dag/tijd: woensdag avond
Kosten per les:  € 13.50 voor leden, € 15.00 voor niet leden
Groepsindeling: Je kunt aangeven met hoeveel deelnemers te les wilt
Lesduur: 2 personen: 30 minuten, 3 personen: 45 minuten, 4 personen: 60 minuten

Locatie: Pensionstal de Vries, Breedschar 6 in Bantega
Instructie: Shirley de Groot. Dressuurles (met een vleugje invloed uit de westernsport)

Verplicht: Dragen van een cap
Betaling: betalingsverzoek via Whatt’s app

Meer informatie, of opgeven? Mail dan naar crmvdeburcht@gmail.com