Voor de leden van De Burcht worden er lessen georganiseerd met de nadruk op dressuur in drie periodes: april – juli, september-december en januari-maart.

De lessen worden georganiseerd voor leden die in bezit zijn van een eigen paard en naar de locatie kunnen reizen waar de lessen worden gegeven. De lessen zijn voor alle niveaus toegankelijk. Er wordt gereden in groepsverband met vier ruiters per les. Halverwege het kwartaal instromen is mogelijk, je betaald dan enkel nog voor de lessen op de data’s welke nog komen. De lessen duren een uur en worden gegeven op pensionstal de Vries in Batnega. Er wordt afhankelijk van het weer gebruik gemaakt van de buitenbak of de binnenbak van de accommodatie.

Begin maart 2020 zullen de data voor 2020 bekend worden gemaakt op deze pagina.

Reguliere lessen

Kwartaal 1:
Datum: –
Dag/tijd:
Kosten:
Groepsindeling:
Lesduur:

Locatie:
Instructie:

Verplicht: Dragen van een cap

Meer informatie, of opgeven? Mail dan naar crmvdeburcht@gmail.com